Atatürk Sevgisini Kağıda Döken Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Marmaris’e gelişinin 87. Yıldönümü dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Marmaris Şubesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde “Atatürk ve Doğa Sevgisi” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Cihan Altut
Cihan Altut Tüm Haberleri
Atatürk Sevgisini Kağıda Döken Öğrenciler Ödüllerini Aldı
Atatürk Sevgisini Kağıda Döken Öğrenciler Ödüllerini Aldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Marmaris’e gelişinin 87. Yıldönümü Marmaris’te çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürkçü Düşünce Derneği ( ADD)Marmaris Şubesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk, orta ve liseler arası “Atatürk ve Doğa Sevgisi” konulu şiir,resim ve kompozisyon yarışmadı düzenlendi. Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ADD Marmaris Şubesinde düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı, ADD Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

 Atatürk’ün Marmaris’e gelişinin 87 yılını coşkuyla kutladıkların ifade eden ADD Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar, ADD Marmaris Şubesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her okullarımızda resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendiğini söyledi.

Bu yılki resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının konusunun Atatürk ve Doğa Sevgisi olduğunu ifade eden Uçar, “Çocuklarımız duygu ve düşüncelerini satırlar ve resimlerle anlattı” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa’da törende yaptığı konuşmasında, “ Bu güzel günün anlamına ithafen ADD ile bir araya gelerek böyle bir etkinliği yaptık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliğin her zaman gelenek haline gelmesini arzu ediyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum, hepsine aferin diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

23 Şub 2022 - 12:33 Muğla/ Marmaris- Gündem --- Okunma

Mahreç  Cihan Altut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Marmaris Manşet Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmaris Manşet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Marmaris Manşet editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Marmaris Manşet değil haberi geçen ajanstır.